LICENTA  

Contractarea unui abonament se poate face fie prin completarea formularului de mai jos, fie la numărul de telefon sau adresa de e-mail disponibile pe pagina de contact.

Prețul abonamentului anual variază în funcție de numărul de dosare care se pot adăuga în intervalul de un an în felul următor:

La contractarea inițială a abonamentului este oferită posibilitatea achiziționării unui număr preferențial de dosare suplimentare pentru a permite introducerea în program a dosarelor deja existente în portofoliul practicianului, la prețul de 10 lei/dosar. Valabilitatea acestora este limitată la un an, la fel ca și a celorlalte incluse în abonament. De exemplu, pentru 13 dosare existente în portofoliu și o estimare de sub 10 dosare noi pe an, se va plăti un total de 130 + 600 = 730 lei în care vor fi incluse 23 dosare.

Odată cu completarea formularului și trimiterea acestuia, va fi emisă automat o factură proforma care va fi trimisă pe adresa de e-mail furnizată în formular. Plata acestei facturi va determina transmiterea detaliilor abonamentului și a facturii fiscale către aceeași adresă de e-mail.

* Valabile doar la încheierea unui abonament nou, nu și la prelungirea celui existent.
TRIMITE

22.04.2019
Lansarea IFManager 6.1.2

01.09.2018
Lansarea IFManager 6.1.1