Suportul tehnic pentru program este disponibil sub următoarele forme:

De asemenea, mai jos este prezentată o listă cu întrebări frecvente legate de program:

Cât costă abonamentul, cum se plătește și de câte ori se plătește?

Prețul unui abonament variază în funcție de numărul de dosare pe care practicianul le poate adăuga de-a lungul unui an. Așadar, prețul este de 600/900/1.200/1.500 lei pentru ≤10/≤20/≤50/>50 dosare pe an. Plata abonamentului se face în baza unei facturi proforma emise fie în urma completării formularului din meniul Cumpără, fie în urma unei solicitări primite prin e-mail sau telefon. Abonamentul este valabil 1 an de la data emiterii facturii și poate fi reînnoit de oricâte ori este necesar.

Unde sunt stocate datele introduse în program?

Aplicația stochează datele într-o bază de date aflată permanent în posesia clientului, localizată pe calculatorul pe care s-a optat instalarea aplicației împreună cu baza de date.

Cum poate fi folosit programul în cadrul societăților cu mai mulți practicieni/angajați?

În acest caz se poate opta la instalarea aplicației împreună cu baza de date pe un calculator (numit în continuare server) și a aplicației fără baza de date pe calculatoarele utilizatorilor. Programul poate fi folosit cât timp serverul este pornit și accesibil prin rețeaua locală sau prin internet.

Ce se întâmplă dacă se modifică din nou legea după ce am cumpărat programul?

Actualizarea programului conform modificărilor legislative este prevăzută în Acordul de licență și se face cu titlu gratuit. S-a optat pentru actualizarea gratuită și lipsa perceperii unei taxe periodice pentru actualizări deoarece intervalele la care se modifică legea sunt relativ mari, iar modificările aduse de cele mai multe ori au un impact minor asupra funcționalităților implementate în program.

De ce la instalare apare mesajul "Error launching installer"?

Această eroare apare atunci când fișierul de instalare se află într-un folder care conține diacritice, de ex. Descărcări. Pentru a putea instala programul, fișierul poate fi mutat pe Desktop sau în alt folder fără diacritice și apoi se va relua procesul de instalare.

22.04.2018
Lansarea IFManager 6.1

16.07.2017
Lansarea IFManager 6.0